Menu
15 Beneficii ne1tiute ale uleiului de nuci presat la rece

15 Beneficii ne1tiute ale ulei…

Uleiul de nuci presat ...

Cum se pot preveni bolile cu ajutorul ozonului?

Cum se pot preveni bolile cu a…

Celulele umane funcțio...

Istoria ozonului medical

Istoria ozonului medical

Ozonul a fost descoper...

Boala Lyme și cum mă pot proteja de capușe

Boala Lyme și cum mă pot prote…

Boala Lyme nu este transm...

Ce sunt uleiurile esențiale

Ce sunt uleiurile esențiale

Uleiurile esențiale su...

Ce ulei alegem ? Ulei presat la rece sau ulei rafinat ?

Ce ulei alegem ? Ulei presat l…

Care este diferența &i...

Cum este evitat sistemul imunitar de catre tumorile ovariene

Cum este evitat sistemul imuni…

In ultimele cercetari s-a...

Antioxidantii

Antioxidantii

Alimentele precum fructel...

Celulele stem - controverse in terapie

Celulele stem - controverse in…

Celulele stem sunt celule...

Prev Next

Retete

Reteta Anais

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)
Ingrediente :

  • aluat de foietaj
  • 200g spanac congelat
  • 200g amestec de legume
  • 1/4 pachet unt
  • 3 cepe
  • 2 capatani de usturoi
  • 100g de salam uscat
  • 6 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 grapefruit

Mod de preparare:

  1. Aluatul de foietaj, spanacul si amestecul de legume se lasa la decongelat cu o seara inainte.
  2. Aluatul de foietaj se intinde in tava unsa in prealabil cu putin ulei.
  3. Cepele si usturoiul de taie cubulete si se calesc in unt, dupa care se pun pe aluatul din tava.
  4. Se pun apoi spanacul, legumele, salamul si grapefruit-ul decojit si taiat bucatele
  5. Se bat ouale impreuna cu smantana si cu sare sau vegeta si amestecul obtinut se toarna in tava
  6. Se lasa totul la cuptor timp de 30 de min

Servire:

Se taie in 6 sau 9 dreptunghiuri si se serveste caldut.

 

 

Sănătatea ta

Probleme de sănătate

Metode alternative

Actual

Despre noi

Partenerii noștri