Afișez toate cele 6 rezultate

 • MagneVie Immunity, 30 comprimate Magneziu 2023-09-23 3

  MagneVie Immunity, 30 comprimate

  Magnevie Immunity contine Vitaminele C, D si Zinc, pe langa Magneziu, cu rol esential in sustinerea imunitatii. Magnevie Immunity, prin complexul de vitamine si minerale, este special formulat pentru a sprijini sistemul imunitar si nivelul de energie a organismului.

  Magnevie Immunity contine Vitaminele C, D si Zinc, pe langa Magneziu, cu rol esential in sustinerea imunitatii. Magnevie Immunity, prin complexul de vitamine si minerale, este special formulat pentru a…
 • MagneVie Stress Resist, 30 comprimate filmate Magneziu 2023-09-23

  MagneVie Stress Resist, 30 comprimate filmate

  Magnevie Stress Resist este o combinatie inovatoare de vitamine, minerale si extracte naturale. Acest supliment alimentar sustine rezistenta la stress si nivelul de energie a organismului.

  Magnevie Stress Resist este o combinatie inovatoare de vitamine, minerale si extracte naturale. Acest supliment alimentar sustine rezistenta la stress si nivelul de energie a organismului.
 • Maximag Women, 30 comprimate Magneziu 2023-09-23

  Maximag Women, 30 comprimate

  Maximag® WOMEN*30 comprimateDoza zilnica recomandata de Magneziu si Vitamina B6 Beneficii:Menţine energia si buna dispoziţieContribuie la funcţionarea normala a sistemului nervosIngrediente:2 comprimate contin: magneziu 375 mg (100%*), L-Triptofan 300 mg, niacina (Vitamina B3) 16 mg (100%*), Vitamina B6 1,4 mg (100%*). *VNR – Valoare Nutritionala de Referinta (conf. Regulamentului 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/2 000 kcal). Magneziul si Vitamina B6 ajuta la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea optima a sistemului nervos si muscular mentinand sanatatea psihica. Niacina/Vitamina B3 contribuie la sustinerea sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice reducand oboseala si extenuarea.Triptofanul este un aminoacid esential care nu este sintetizat, ci trebuie furnizat prin aportul de alimente. in organism este precursorul serotoninei, melatoninei si niacinei.Administrare: 1-2 comprimate pe zi. Produsul este destinat adultilor.

  Maximag® WOMEN*30 comprimateDoza zilnica recomandata de Magneziu si Vitamina B6 Beneficii:Menţine energia si buna dispoziţieContribuie la funcţionarea normala a sistemului nervosIngrediente:2 comprimate contin: magneziu 375 mg (100%*), L-Triptofan 300 mg, niacina…
 • Magneziu, 375 mg, 10 flacoane unidoza, Doppelherz Magneziu 2023-09-23

  Magneziu, 375 mg, 10 flacoane unidoza, Doppelherz

  Doppelherz system Magneziu 375 mg = Formula ideala de Magneziu „TO GO”Forma lichida cu administrare orala – practic pentru sportivi!Cei care fac sport in mod constant, adesea nu pot evita suplimentarea alimentatiei cu nutrienti absolut necesari. O atentie deosebita trebuie acordata Magneziului, deoarece mineralul poate fi pierdut prin transpiratie, ca urmare a efortului – mai ales atunci cad este cald sau in timpul verii.

  Doppelherz system Magneziu 375 mg = Formula ideala de Magneziu "TO GO"Forma lichida cu administrare orala - practic pentru sportivi!Cei care fac sport in mod constant, adesea nu pot evita…
 • OCEAN CALM, 60 capsule vegetale Magneziu 2023-09-23

  OCEAN CALM, 60 capsule vegetale

  Ocean Calm este un supliment nutritiv premiat, produs din extract natural de magneziu marin și alge rosii calcifiate. Pe langa acestea, mai contine si o forma de coenzima a vitaminei B6 si vitamina C, ambele cu rol in sustinerea actiunii ingredientelor principale.

  Ocean Calm este un supliment nutritiv premiat, produs din extract natural de magneziu marin și alge rosii calcifiate. Pe langa acestea, mai contine si o forma de coenzima a vitaminei…
 • MagneVie Express, 20 plicuri unidoza Magneziu 2023-09-23

  MagneVie Express, 20 plicuri unidoza

  Magnevie Express, sub forma de granule orodispersabile, te ajuta sa reduci oboseala care se poate manifesta prin iritabilitate sau lipsa de concentrare.

  Magnevie Express, sub forma de granule orodispersabile, te ajuta sa reduci oboseala care se poate manifesta prin iritabilitate sau lipsa de concentrare.