Afișez toate cele 7 rezultate

 • Naturalis ImunoSuport ULTRA, 30 comprimate Multivitamine 2023-10-02 3

  Naturalis ImunoSuport ULTRA, 30 comprimate

  ImunoSuport Ultra este un supliment alimentar care creste imunitatea. Acesta contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, datorita combinatiei de vitamina D, vitamina C si zinc, care actioneaza sinergic.

  ImunoSuport Ultra este un supliment alimentar care creste imunitatea. Acesta contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, datorita combinatiei de vitamina D, vitamina C si zinc, care actioneaza sinergic.
 • Jamieson Vitamina C 500 mg + D 500UI masticabila, aroma cirese, 75 tablete Multivitamine 2023-10-02

  Jamieson Vitamina C 500 mg + D 500UI masticabila, aroma cirese, 75 tablete

  Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor, pielii şi dinţilor, la funcționarea normală a sistemelor imunitar şi nervos, la metabolismul energetic normal, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la menținerea sănătății psihice şi la reducerea oboselii şi extenuării.Vitamina D are un rol important în absorbția şi utilizarea normală a calciului şi fosforului şi la menținerea sănătății sistemului osos şi al dinților.Ingrediente Jamieson Vitamina C 500 mg + D 500UI masticabila, aroma cirese:Vitamina C 500 mg 625 % VNR*Vitamina D 500 UI/12,5 mcg 250 % VNR*Premix de Vitamina C/amestec de plante 7 mg ***Valoare Nutriţională de Referinţă cf. Regulament 1169/2011.**Valoare Nutriţională de Referinţă nu a fost stabilităMod de administrare Jamieson Vitamina C 500 mg + D 500UI masticabila, aroma cirese:Adulţi: 1 – 2 comprimate masticabile pe zi .Vitamina C în exces poate avea efect laxativ.

  Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor, pielii şi dinţilor, la funcționarea normală a sistemelor imunitar…
 • Vitamina C + Zinc + D3, 40 comprimate Multivitamine 2023-10-02

  Vitamina C + Zinc + D3, 40 comprimate

  Imunitate la puterea 3 cu Vitamina C+Zn+D3 comprimate – un complex de vitamine si zinc cu acțiune sinergică în susținerea sistemului imunitar.

  Imunitate la puterea 3 cu Vitamina C+Zn+D3 comprimate - un complex de vitamine si zinc cu acțiune sinergică în susținerea sistemului imunitar.
 • Naturalis ImunoSuport Forte, 30 comprimate Multivitamine 2023-10-02

  Naturalis ImunoSuport Forte, 30 comprimate

  ImunoSuport Forte este un supliment alimentar care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, ajutand la intarirea organismului. Contine o combinatie echilibrata de vitamina C, vitamina D si zinc, care actioneaza sinergic, stimuland imunitatea organismului. ImunoSuport Forte utilizeaza o tehnologie speciala de eliberare prelungita si treptata a ingredientelor active, astfel incat organismul sa le poata utiliza cat mai eficient. ImunoSuport Forte este un remediu/tratament pentru imunitate. ImunoSuport Forte contribuie la cresterea imunitatii si la intarirea organismului.

  ImunoSuport Forte este un supliment alimentar care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, ajutand la intarirea organismului. Contine o combinatie echilibrata de vitamina C, vitamina D si zinc, care…
 • Molekin Imuno, 30 comprimate Multivitamine 2023-10-02

  Molekin Imuno, 30 comprimate

  Molekin Imuno ofera suport pentru sistemul imunitar. Comprimatele filmate au la baza sistemul MRS format din 2 straturi care asigura eliberarea vitaminei C in organism in 2 etape: primul strat din care vitamina C este eliberata treptat, al doilea strat care are proprietatea de eliberare prelungita a vitaminei C.

  Molekin Imuno ofera suport pentru sistemul imunitar. Comprimatele filmate au la baza sistemul MRS format din 2 straturi care asigura eliberarea vitaminei C in organism in 2 etape: primul strat din…
 • Multi Minerale, 120 capsule Multivitamine 2023-10-02

  Multi Minerale, 120 capsule

  Suplimentul Minerale Multi este un amestec de 13 minerale esențiale, oferit într-o capsulă vegetală. Din cele 13 minerale oferite de Minerale Multi, 8 sunt minerale ionice naturale. Mineralele ionice naturale împreună cu aminoacizii formează un complex ușor de digerat și de asimilat de către organism, oferind astfel o calitate superioară de minerale bogate în nutrienți.

  Suplimentul Minerale Multi este un amestec de 13 minerale esențiale, oferit într-o capsulă vegetală. Din cele 13 minerale oferite de Minerale Multi, 8 sunt minerale ionice naturale. Mineralele ionice naturale…
 • Immunity Forte D3+Omega 3, 2 blistere, 15 capsule Multivitamine 2023-10-02

  Immunity Forte D3+Omega 3, 2 blistere, 15 capsule

  Compoziție de vitamina D (3000 UI) în concentrație ridicată combinată cu acizi grași omega 3 și extract de frunze de spanac.Acizii grași omega 3 asigură mediul uleios pentru o absorbție mai bună a vitaminei D. Acizi grași omega 3 (EPA, DHA):sunt esențiali pentru dezvoltarea fetală adecvată și îmbătrânirea sănătoasă, sunt esențiali pentru dezvoltarea fetală adecvată și îmbătrânirea sănătoasă,sunt precursorii mai multor metaboliți caresunt mediatori potenți ai lipidelor, mediatori potenți ai lipidelor,sunt benefici în prevenirea sau tratamentul mai multor boli (dezvoltarea fetală, funcția cardiovasculară și boala Alzheimer).Fibrele, care se găsesc în extractul de frunze de spanac, asigură un transport mai bun al vitaminei D către intestin.Previne resorbția osoasă prin supresia hormonului paratiroidian.

  Compoziție de vitamina D (3000 UI) în concentrație ridicată combinată cu acizi grași omega 3 și extract de frunze de spanac.Acizii grași omega 3 asigură mediul uleios pentru o absorbție…