Afișez toate cele 5 rezultate

 • Biofarm Carmol M solutie, 100 ml Scadere febra 2023-09-24 3

  Biofarm Carmol M solutie, 100 ml

  Carmol M catifeleaza si parfumeaza pielea, revigoreaza, relaxeaza musculatura si reduce senzatia de prurit. Se recomanda si pentru tonifierea musculaturii la persoanele imobilizate sau cu mobilitate redusa.

  Carmol M catifeleaza si parfumeaza pielea, revigoreaza, relaxeaza musculatura si reduce senzatia de prurit. Se recomanda si pentru tonifierea musculaturii la persoanele imobilizate sau cu mobilitate redusa.
 • Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml Scadere febra 2023-09-24

  Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml

  Carmol Flu este o lotiune pentru frectie, un remediu traditional pentru simptomele de raceala si gripa. Activeaza circulatia locala a sangelui, deoarece in timpul aplicarii decongestioneaza tesuturile subiacente locului aplicarii. Are efect de tonic local si produce pe piele mai intai o senzatie de racire, urmata de incalzirea zonei.

  Carmol Flu este o lotiune pentru frectie, un remediu traditional pentru simptomele de raceala si gripa. Activeaza circulatia locala a sangelui, deoarece in timpul aplicarii decongestioneaza tesuturile subiacente locului aplicarii.…
 • Mobilin frectie revulsiva, 100 ml Scadere febra 2023-09-24

  Mobilin frectie revulsiva, 100 ml

  Beneficii Mobilin frectie revulsiva:Utilizat in stari de oboseala generla si dureri musculare geneerate de raceala, stari gripale, febra.Activeaza circulatia locala a sangelui, deoarece are actiune revulsiva.Decongestioneaza tesuturile pe care se aplica si determina revigorarea si relaxarea musculara, diminuand astfel senzatia de contractura.Determina, initial, o senzatie de raceala pe piele, urmata de o incalzire.Revulsiv si usor antalgic cu actiune locala.Antireumatic, antiinflamator, analgezic.Extern, pentru frictiuni locale.Se evita contactul direct cu ochii.Nu se aplica pe rani, pe piele iritata sau cu alte leziuni.Nu se va folosi la copii sub 3 ani.Ingrediente Mobilin frectie revulsiva:Menthol, wintergreen, Eucalyptus, Terpineol, alcool 48%.

  Beneficii Mobilin frectie revulsiva:Utilizat in stari de oboseala generla si dureri musculare geneerate de raceala, stari gripale, febra.Activeaza circulatia locala a sangelui, deoarece are actiune revulsiva.Decongestioneaza tesuturile pe care se…
 • Larogrip Frectie pentru adulti, 100 ml Scadere febra 2023-09-24

  Larogrip Frectie pentru adulti, 100 ml

  Larogrip Frectie pentru adulti de la Laropharm este un supliment alimentar recomandat in tratamentul racelilor de sezon, gratie complexului de substante bioactive continut, fiind un remediu excelent pentru combaterea durerilor musculare si pentru stimularea circulatiei sangvine. Produsul, sub forma de lotiune, are capacitatea de a creste temperatura corpului, ca urmare a stimularii circulatiei sangelui, urmand ca apoi sa induca senzatia placuta de recoare.

  Larogrip Frectie pentru adulti de la Laropharm este un supliment alimentar recomandat in tratamentul racelilor de sezon, gratie complexului de substante bioactive continut, fiind un remediu excelent pentru combaterea durerilor…
 • ASSISTA Lotiune pentru Frectie, 100 ml Scadere febra 2023-09-24

  ASSISTA Lotiune pentru Frectie, 100 ml

  ASSISTA Lotiune pentru Frectie se utilizează în stări de oboseală  generale și dureri musculare, generate de răceală, stări gripale, febra.

  ASSISTA Lotiune pentru Frectie se utilizează în stări de oboseală  generale și dureri musculare, generate de răceală, stări gripale, febra.