Afișez toate cele 11 rezultate

 • ROTTA NATURA Luteina 6 mg, 30 capsule Suplimente pentru vedere 2023-09-22 3

  ROTTA NATURA Luteina 6 mg, 30 capsule

  Luteina 6 mg, capsule, de la Rotta Natura, este un produs care are in componenta extract din flori de Craita pentru sustinerea vederii.

  Luteina 6 mg, capsule, de la Rotta Natura, este un produs care are in componenta extract din flori de Craita pentru sustinerea vederii.
 • MacuShield Original+, 90 capsule Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  MacuShield Original+, 90 capsule

  Macushield original sustine performanta vizuala.Cel mai des recomandat supliment alimentar pentru vedere**in marea britanie, macushield este foarte apreciat de comunitatea oftalmologica pentru rezultatele pe care le obtine alaturi de pacientii acestora. Formula originala a fost imbogatita cu Vitamina B2 care contribuie la mentinerea functiei vizuale normale.

  Macushield original sustine performanta vizuala.Cel mai des recomandat supliment alimentar pentru vedere**in marea britanie, macushield este foarte apreciat de comunitatea oftalmologica pentru rezultatele pe care le obtine alaturi de pacientii…
 • Cavit adulti multivitamine luteina cu aroma caise, 20 tablete Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  Cavit adulti multivitamine luteina cu aroma caise, 20 tablete

  Cavit Adulti® este o sursă de vitamine esenţiale pentru adolescenţi şi adulţi care ajută la menținerea sănătății.

  Cavit Adulti® este o sursă de vitamine esenţiale pentru adolescenţi şi adulţi care ajută la menținerea sănătății.
 • Marnys Vitamina A Lichida, 30 ml Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  Marnys Vitamina A Lichida, 30 ml

  Vitamina A Lichida este un supliment de Calitate Premium cu continut 100% Natural . Sustine si Imbunatateste Vederea avand in acelasi timp efecte benefice pentru Sanatatea Pielii si afectiunile asociate cu aceasta. Este extrasa din Betacaroten si este un produs Vegan. Asigura eliberare rapida si un grad ridicat de absorbtie.

  Vitamina A Lichida este un supliment de Calitate Premium cu continut 100% Natural . Sustine si Imbunatateste Vederea avand in acelasi timp efecte benefice pentru Sanatatea Pielii si afectiunile asociate…
 • MACUofta Forte, 20 capsule Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  MACUofta Forte, 20 capsule

  Supliment alimentar pe bază de vitamine (E, B2, B6, B12, acid folic, niacină), minerale (zinc, cupru, seleniu), luteină şi zeaxantină (extrase din Tagetes erecta) şi extract de Ginkgo biloba.Beneficii MACUofta Forte:- Menţinerea vederii normale (zinc, vitamina B2);- Protejarea componentelor celulare (cupru) şi a celulelor împotriva stresului oxidativ (zinc, vitamina B2, vitamina E, seleniu);- Funcţionarea normală a sistemului nervos (vitamina B2, cupru, vitamina B6, vitamina B12);- Metabolismul normal al homocisteinei (vitamina B6, acid Folic, vitamina B12);- Metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenului (vitamina B6);- Menţinerea circulaţiei normale a sângelui şi a microcirculaţiei (extract de Ginkgo biloba).Ingrediente MACUofta Forte:Agenţi de încărcare: celuloză microcristalină, carbonat de calciu, hidroxipropilmetilceluloză, fosfat tricalcic; extract etanolic (maltodextrină) din frunze de Ginkgo biloba, cu 24% glicozide flavonice şi 6% lactone terpenice; FloraGLO®/ extract (amidon alimentar modificat, sirop de glucoză, amidon din porumb, dl-alfa tocoferol, ascorbat de sodiu) din flori de Crăițe (Tagetes erecta), cu 10% luteină; vitamina E/dl-alfa acetat de tocoferol 50% (amidon modificat, dioxid de siliciu), sulfat de zinc monohidrat; agenţi antiaglomeranţi: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor graşi; extract (amidon din porumb) din flori de Crăițe (Tagetes erecta), cu 10% zeaxantină; agenţi de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, polietilenglicol; sulfat de cupru pentahidrat; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; vitamina B2/riboflavină; acid folic; selenit de sodiu anhidru; vitamina B12/ciancobalamină.Mod de utilizare MACUofta Forte:Un comprimat filmat pe zi, care se va înghiţi cu apă.

  Supliment alimentar pe bază de vitamine (E, B2, B6, B12, acid folic, niacină), minerale (zinc, cupru, seleniu), luteină şi zeaxantină (extrase din Tagetes erecta) şi extract de Ginkgo biloba.Beneficii MACUofta…
 • Doppelherz aktiv A – Z DEPOT cu Luteina, 30 comprimate Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  Doppelherz aktiv A – Z DEPOT cu Luteina, 30 comprimate

  Doppelherz® Aktiv A-Z DEPOT cu Luteina contine o gama intreaga de vitamine si minerale de importanta vitala pentru organism, indeosebi in cazul celor care au o alimentatie neechilibrata. Mai mult, dintre aceste multivitamine si minerale, unele vitamine, cum ar fi B1, B2, B6 si C, sunt asimilate doar in cantitati limitate de catre organism.

  Doppelherz® Aktiv A-Z DEPOT cu Luteina contine o gama intreaga de vitamine si minerale de importanta vitala pentru organism, indeosebi in cazul celor care au o alimentatie neechilibrata. Mai mult,…
 • MacuShield GOLD, 90 capsule Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  MacuShield GOLD, 90 capsule

  MachiShield contine LMZ3, un ingredient brevetat unic, pentru a obtine nivelurile corespunzatoare de luteina, mezo-zeaxantina intr-o forumula specifica.

  MachiShield contine LMZ3, un ingredient brevetat unic, pentru a obtine nivelurile corespunzatoare de luteina, mezo-zeaxantina intr-o forumula specifica.
 • Marnys VisionHelp, 30 capsule Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  Marnys VisionHelp, 30 capsule

  Visionhelp este un supliment special conceput pentru sustinerea vederii. Formula sa complexa protejeaza corneea, tesutul ocular si celulele fotoreceptoare, asigurand preventie in fata problemelor de vedere care pot aparea in urma expunerii la lumina albastra (ecrane, monitoare, televizoare), care pot fi cauzate de alte afectiuni existente sau care pot aparea odata cu inaintarea in varsta. Produs in Spania la cele mai inalte standarde de calitate.

  Visionhelp este un supliment special conceput pentru sustinerea vederii. Formula sa complexa protejeaza corneea, tesutul ocular si celulele fotoreceptoare, asigurand preventie in fata problemelor de vedere care pot aparea in…
 • Vedixin Max, 30 comprimate Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  Vedixin Max, 30 comprimate

  Vedixin MAX – Pentru vedere optima!Luteina este un antioxidant important pentru vedere, ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces.In organism, cantitatea cea mai mare de luteina se acumuleaza in macula (elementul structural al ochiului responsabil de distingerea culorilor si claritatea imaginii).Carenta de luteina poate afecta functionarea maculei.Vedixin®MAX contine o cantitate importanta de luteina, 24 mg intr-un singur comprimat.Datorita puternicului efect antioxidant, luteina incetineste progresia unor boli degenerative ale ochiului si opacifierea cristalinului.In plus, contine vitamine si minerale cu rol de neutralizare a efectelor radicalilor liberi si care asigura sanatatea ochilor si imbunatatesc vederea nocturna: vitamina B2, vitamina A si zinc.Luteina este un antioxidant important pentru vedere ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces. Datorita puternicului efect antioxidant, luteina incetineste progresia unor boli degenerative ale ochiului si opacifierea cristalinului.Vitamina B2, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale.Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A.Ingrediente Vedixin MAX:1 comprimat de 500 mg contine: 24 mg luteina; 1,4 mg vitamina B2 (100% VNR*); 120 µg vitamina A retinol echivalent (15% VNR*); 5 mg zinc (50% VNR*); vitamina E 6 mg α-TE (50% VNR*).*VNR  – valoare nutritionala de referinta (conf Reg 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/2000 kcal).Mod de administrare Vedixin MAX:1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid.

  Vedixin MAX - Pentru vedere optima!Luteina este un antioxidant important pentru vedere, ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces.In organism,…
 • Multivitamine si minerale + luteina, 56 comprimate Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  Multivitamine si minerale + luteina, 56 comprimate

  Multivitamine si minerale+luteina are o compozitie 100% naturala, care completeaza aportul nutritional zilnic, necesar pentru sanatatea organismului. Combinand efectele vitaminelor si mineralelor cu luteina si rutin, complexul asigura un aport maxim de vitalitate si energie, protejand in acelasi timp vasele sanguine de actiunea radicalilor liberi la nivelul ochilor.

  Multivitamine si minerale+luteina are o compozitie 100% naturala, care completeaza aportul nutritional zilnic, necesar pentru sanatatea organismului. Combinand efectele vitaminelor si mineralelor cu luteina si rutin, complexul asigura un aport…
 • MACUofta, 30 capsule Suplimente pentru vedere 2023-09-22

  MACUofta, 30 capsule

  MACUofta este un antioxidant puternic, capabil sa neutralizeze speciile reactive de oxigen formate in timpul proceselor metabolice in special la nivelul ochilor, acestia fiind in mod particular expusi la radiatiile cu lungime de unda specifica (lumina albastra). Luteina contribuie la mentinerea functionalitatii si integritatii structurii senzitive a ochiului (retina, iris, cristalin) reducand distrugerile produse de radicalii liberi.

  MACUofta este un antioxidant puternic, capabil sa neutralizeze speciile reactive de oxigen formate in timpul proceselor metabolice in special la nivelul ochilor, acestia fiind in mod particular expusi la radiatiile…