Menu
Cum se pot preveni bolile cu ajutorul ozonului?

Cum se pot preveni bolile cu a…

Celulele umane funcțio...

Boala Lyme și cum mă pot proteja de capușe

Boala Lyme și cum mă pot prote…

Boala Lyme nu este transm...

Cum este evitat sistemul imunitar de catre tumorile ovariene

Cum este evitat sistemul imuni…

In ultimele cercetari s-a...

Istoria ozonului medical

Istoria ozonului medical

Ozonul a fost descoper...

Celulele stem - controverse in terapie

Celulele stem - controverse in…

Celulele stem sunt celule...

Cum vorbesc cu copiii despre divort?

Cum vorbesc cu copiii despre d…

De parca divortul in sine...

Antioxidantii

Antioxidantii

Alimentele precum fructel...

Cum se cariaza dintii? Cariile dentare

Cum se cariaza dintii? Cariile…

Ai nevoie de mancare, dar...

Cum sa te bucuri de viata?

Cum sa te bucuri de viata?

Ceea ce-ti defineste v...

Vitamina E si inflamatiile cronice

Vitamina E si inflamatiile cro…

Avand in vedere ca jumata...

15 Beneficii ne1tiute ale uleiului de nuci presat la rece

15 Beneficii ne1tiute ale ulei…

Uleiul de nuci presat ...

Prev Next

Yoga

Yoga

Kundalini Yoga a fost ținută în mare secret până în anul 1969 când Yogi Bhajan a început să-i învețe pe alții în scopul de a pregăti umanitatea pentru schimbările majore prin care planeta Pamânt va trece în timpul tranziției de la era Peștilor la cea a Vărsătorului. Tehnologia ancestrală pe care Kundalini Yoga ne-o pune la dispoziție ne oferă conștiență și curaj în a realiza această tranziție într-un mod liniștit. Moștenirea cunoștințelor tehnice și spirituale pe care Yogi Bhajan le-a studiat și aprofundat în India este darul adus de el în Occident.

 

"Experiența energiei Kundalini nu înseamnă că te cufunzi într-o stare de transă adâncă și te regăsești în afara acestei lumi. Dimpotrivă, aceasta te integrează mult mai deplin în realitate și îți oferă o perspectivă mai largă și sensibilitate ca să poți acționa mult mai eficient.

Yogi Bhajan, from Kundalini Yoga: The Flow of Eternal Power, back cover

"Kundalini Yoga nu este o religie! Când aplicăm practicile din Kundalini Yoga asupra corpurilor si minților noastre, efectul este unul de înălțare a spiritului. Este practic pentru oricine, oricine o poate practica. Este universală!"

Yogi Bhajan, 7/26/96 

"Kundalini Yoga este știința care unește finitul cu infinitul și este arta prin care experimentezi unirea finitului cu infinitul, și este arta de a experimenta infinitul în finit. " 

Yogi Bhajan, 10/27/88


Kundalini Yoga este denumită Yoga de conștientizare. Este un instrument dinamic si puternic care este destinat pentru a oferi omului șansa de a experimenta legâtura cu propriul suflet.

În Kundalini Yoga se valorifică energiile mentală, fizică și nervoasă ale corpului, prin exercitarea asupra lor a voinței care este un instrument al sufletului. Kundalini Yoga este o tehnologie precisă și conștientă care combină respirația, mudra, focusarea privirii, mantra, pozițiile corpului si  This technology precisely and consciously combines breath, mudra, eye-focus, mantra, body locks, and si forțează echilibrarea glandelor endocrine, îintărește sistemul imunitar, mărește capacitatea pulmonară și purifică și oxigenează sângele. Armonizează corpul, mintea și sufletul. 

"În Kundalini Yoga cel mai important lucru este propria experiență. Aceasta merge direct la inimă. Nici o mulțime de cuvinte nu pot înlocui această experiență. Mintea ta poate sa accepte cuvintele sau poate nu, dar conștiința ta nu va accepta doar vorbe."  

Yogi Bhajan, The Aquarian Teacher Training manual, p. 20

Kundalini Yoga este o formă de yoga pentru cei care sunt stâlpii casei, pentru oamenii care sunt nevoiți sa facă față provocărilor zilnice și stresului în ceea ce privește jobul, întreținerea unei familii si administrarea unei afaceri. Este un drum pentru fiecare dintre noi care dorește abilități mai bune a face față cu succes provocărilor din zilele noastre.

 

Cum funcționează chakrele

 • Scris de Anais
 • Categoria părinte: Terapii alternative
 • Categorie: Yoga
 • Accesări: 8283
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Deși in principal sunt evidențiate în coloana vertebrală, chakrele sunt situate pe ambele părți ale corpului, atât în față, cât și în spate.

Fiecare chakra vibrează și se rotește cu viteze diferite. Chakra rădăcină sau prima chakra se rotește cu cea mai mică viteză, iar chakra coroanei sau a saptea chakra la cea mai mare. Fiecare chakra este stimulată de propria culoare, și de o serie de cristale specifice. Culorile chakrelor sunt culorile curcubeului: roșu, portocaliu, galben, verde, albastru,indigo și violet. Dimensiunea și luminozitatea chakrelor variză în funcție de dezvoltarea individuală, condiția fizică, nivelul de energie, boală sau de stres.

Semnificațiile chakrelor

 • Scris de Anais
 • Categoria părinte: Terapii alternative
 • Categorie: Yoga
 • Accesări: 14045
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Chakra Rădăcină

 

(chakra rădăcină) Eu sunt: ​​familia, iubirea, prietenia, deschis, mereu în creștere, distracția, aventuros, independent, puternic, unic și puternic.

 

 

Sacral Chakra

 

(chakra sacrală) Eu creez: conexiune, revelații energetice, artă, simțire, simti, potențial.

 

 

Meditația în Kundalini Yoga

 • Scris de Anais
 • Categoria părinte: Terapii alternative
 • Categorie: Yoga
 • Accesări: 7689
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Meditation Kundalini Yoga

Rugăciunea este momentul in care mintea este uni-direcționată și persoana are o conversație cu infinitatea. Meditația are loc când mintea devine total pură si receptivă și infinitatea îi vorbește omului."

Yogi Bhajan, The Aquarian Teacher Training manual, p. 129

Ce este meditația?

Meditația în Kundalini Yoga conține instrumente practice specifice care susțin mintea în mod precis si atent și ghidează corpul prin procesele care folosesc respirațiamantramudra și concentrarea. Varientatea technicilor de meditație în Kundalini Yoga este cu adevărat extraordinară. Yogi Bhajan a transmis sute de meditații care sunt special create pentru a fi aplicate în mod specific. Există meditații specifice pentru reducerea stresului, dependența de muncă, pentru creșterea vitalității, curățarea chakrelor, ș.a.m.d. Chiar dacă există o sumedenie de stiluri și abordări în ceea ce privește practicarea meditației, meditația in Kundalini Yoga este ceva aparte prin precizie, efectivitate si practicalitate.

Yoga și chakrele

 • Scris de Anais
 • Categoria părinte: Terapii alternative
 • Categorie: Yoga
 • Accesări: 7021
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Chakrele

Există șapte centre de energie primară (chakre) ale corpului care rezonează cu cele șapte culori ale curcubeului. Oricine este familiarizat cu acupunctura își va da seama că există, totuși, un număr mult mai mare de chakre minore, număr care ajunge undeva la mai mult de 300.

Kriya - Kundalini Yoga

 • Scris de Anais
 • Categoria părinte: Terapii alternative
 • Categorie: Yoga
 • Accesări: 4464
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Kundalini Yoga KriyaCe este Kriya în Kundalini Yoga?

Cuvântul Kriya înseamnă acțiune. Este o acțiune care duce la un proces de manifestare complet: așa cum o sămânță duce la inflorire, un gând la materializare sau o dorință la angajament.

În Kundalini Yoga, Kriya este o serie de poziții, respiratie și sunet care contribuie împreună la un rezultat specific. Prin practicarea unei Kriya se inițiază o serie de schimbări fizice si mentale care acționează simultan și direct asupra corpului, minții si spiritului. Există anumite Kriyas care sunt speciale pentru susținerea ficatului, echilibrarea glandelor endocrine, inducerea stării de bine, stimularea glandei pituitare, mărirea flexibilității coloanei și multe altele. Fiecare Kriya are un efect diferit, dar în principiu toate Kriyas acționează la toate nivelele ființei.

Mai multe articole...

 1. Kundalini Yoga

Subcategorii

Sănătatea ta

Probleme de sănătate

Metode alternative

Actual

Despre noi

Partenerii noștri