Logo

Cum pot să folosesc ozonul acasă?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)

Ce este ozonul?

O3 (ozonul) este unul dintre cei mai puternici agenți de sterilizare din lume. Acesta este de 5 ori mai puternic decât clorul în distrugerea la nivel molecular a microbilor, bacteriilor și virușilor. Este un algicid (distruge algele) natural, puternic și eficient, bactericid, dezinfectant, fungicid, bactericid și dezinfectant anti-virus.

Există aparate care generează ozon și oferă posibilitatea de sterilizare într-un mod natural și în condiții de siguranță a aerului, apei, fructelor si legumelor. 

Generatoarele de ozon casnice produc între 400 și 600mg/h de ozon, pentru purificarea efectivă și în deplină siguranță a aerului și apei din casă. Aparatele portabile sunt ideale pentru a fi folosite în toate încăperile, dar și în călătorii.  

Aceste aparate sunt livrate împreună cu 2 tuburi din silicon și două bile (barbotoare( de difuzie, astfel încât să puteți începe imediat ozonificarea apei de la robinet sau îmbuteliată! 

Iată câteva avantaje ale acestui aparat compact, portabil și modurile de utilizare:

Purificarea apei potabile

Aparatul poate purifica eficient începând de la un pahar de apă (5-10 min.) și până la 5l de apă (30 min.). Cablul împreună cu bila pentru apă sunt introduse în paharul/recipientul de sticlă umplut cu apă și setat la timpul necesar. Moleculele de ozon neutraliyeaya în acest fel majoritatea microorganismelor și poluanților din apă. 

ATENTIE! Folosiți doar recipiente de sticlă, nu de plastic. Plasticul de dizolvă în prezența ozonului și apa devine toxică.

 

Creșterea termenului de valabilitate al fructelor și legumelor!


Există multe modalități de a utiliza ozonul pentru clătirea și spălarea fructelor proaspete. Metoda recomandată este ozonificarea lor in apă timp de 20 min. În acest fel microorganismele, toxinele, pesticidele, hormonii și alte reziduuri sunt neutralizate eficient.

 

Împrospătarea unui spațiu mic, cum ar fi dulap sau baie

Un asemenea aparat poate purifica aerul unei camere de marime medie. Bacteriile și virușii din aer sunt eficient eliminați. Încăperea trebuie aerisită după folosirea generatorului de ozon.

 

 

 

 

Curățarea bucătăriei cu ajutorul ozonului

Apa ozonificată este un ajutor la îndemână în bucătărie. Curățați ustensilele de bucătărie murdare cu apa ozonificată sau introduceți apa ozonificată într-o sticlă cu pulverizator pentru a pulveriza suprafețele de lucru sau chiar ferestrele!

 

 

Curățarea și dezinfectarea acvariului cu ozon

Acvariile cu pești sunt întotdeuna o problemă în ceea ce privește curățarea eficientă mai ales din cauza dezvoltării rapide a algelor. La folosirea diverselor soluții pentru curățarea apei nu primează întotdeauna sănătatea peștilor și în definitiv de ce să optezi pentru consumabile chimice când există alternativă naturală pentru obținerea unui rezultat chiar mai bun.

 

 

Perfect pentru igiena dentara!

Ozonul este unul dintre cele mai eficiente produse de pe planetă și cum florul a fost recent trecut pe lista neurotoxinelor de către Organizația Mondială a Sănătății este recomandat să folosiți florul în cantitate cât mai mică. Atenție deci la pasta de dinti! 

Pe lângă faptul că ozonul neutralizează florul din apa potabilă și este recomndat în gargara cu apă ozonificată, curățarea periuței de dinți și a protezei dentare este o metodă cât se poate de eficientă.

Eliminarea mucegaiului și a mirosului de mucegai provenind din subsol sau baie


Ozonul este capabil de a ucide bacteriile si mucegaiul și elimină mirosurile. Se pot elimina cu succes mirosurile de mucegai, tutun și animale de companie, de aceea și este utilizat pe scară largă, industrială ca metodă eficientă de sterilizare.

 

 

Ozonificați florile proaspăt taiate!

Bucurați-vă de flori frumoase, proaspete timp de câteva săptămâni după adăugarea de ozon în apă! În unele cazuri apar chiar și frunze noi pe tulpină.

Website Design © Perfento. All rights reserved.